Osvjetljenje rasvjetnih svjetiljaka LED tunela podslona Mutil Angle

Detalji o proizvodu

Osvjetljenje rasvjetnih svjetiljaka LED tunela podslona Mutil Angle

Postoje različiti LED rasvjetni tunelski svjetlosni izbori. Jednostavno je instalirati. Dok je kućište aluminijskog kućišta, pouzdane LED izvore topline i više vozača značilo nula održavanje.


S preko 15 godina iskustva u osvjetljenju tunela, Yahua rasvjeta nudi najsuvremenije tehnološki napredne svjetiljke dostupne za tunelsku i podvodnu rasvjetu za široku paletu aplikacija za kolnika i željeznice. Nova LED Tunnel rasvjeta pruža uštedu energije i održivo rješenje za aplikacije koje obično koriste 90-300 watt rasvjetna tijela više konfiguracija montaže.

Visoko izrađen za optimalno upravljanje toplinom i optičke performanse, osigurava više od 15 godina pouzdanog rada s većim rasponom osvjetljenja na platformi koja može izdržati zahtjevna okruženja osvjetljenja tunela.

primjena:

tuneli

podvožnjaka

Natkriveni parkirališta

Javna i industrijska područja


U okviru svjetski poznatih svjetskih proizvođača tunela i izvođača radova u Kini, YAHUA je pouzdan dobavljač koji je u tijeku s velikim projektom osvjetljenja podvodnog prolaza tunela. S proizvodima za prodaju, možete veleprodajni tunel svjetlo dobrog dizajna po niskoj cijeni i nisku cijenu iz naše tvornice.

Upit