12V 40W LED Solarna ulična svjetiljka 12 sati radnog vremena

Detalji o proizvodu

12V 40W LED Solarna ulična svjetiljka 12 sati radnog vremena

Imamo više od 15 godina iskustva u razvoju LED solarnog sustava rasvjete. Osiguravamo 40W LED Solar Powered Outdoor Street sustav za parkiranje koji odgovara standardnim zahtjevima rasvjete za nekoliko javnih površina kao što su parkirališta, a izbjegavajući troškove ugradnje standardnih svjetala na mrežnim kablovima.

Glavni Dodaci LED Solar powered street lighting sustav :

Glavni parametar:

40W solarna svjetlosna specifikacija


LED svjetiljka

40w / bridgelux žetona

Svjetlosna učinkovitost

100 lm / w

Materijal tijela svjetiljke

Aluminijsko lijevanje

Solarni panel

Mono / Poli kristalni silicij 160w * 1PC

Solarna baterija

DC12V 150Ah gel baterija

kontrolor

DC12V / 24V10A Kontrola svjetla i kontrola vremena

Rasvjetni stup

Visina 7 m, vruće pocinčavanje, premazivanje prahom

Temperatura boje

3000K-5700k

Radna temperatura

-40 ℃ - + 50 ℃

garancija

3 godine

* Vanjska solarna ulična svjetla, rasvjeta sati: 10-12 sati / noć i 3-4 backup kišnih dana

Opis solarnog panela:

1. Mogli bismo osigurati učinkovitost pretvorbe solarne ploče visokokvalitetnim polikristalnim ili monoklonskim ćelijama i dodavanjem aluminijskog okvira, kaljenog stakla.
2. Jamstvo od 3 godine, ne manje od 90% standardne izlazne snage je unutar 10 godina, 80% standardne izlazne snage iznosi 25 godina

Princip rada solarne energije:
Kao što je poznato, kada energija sunčeve svjetlosti udari na solarnu ploču, onda će se prenijeti na bateriju preko regulatora, solarna energija se mijenja u električnu energiju i biti napaja u bateriji na dan, Električna energija će se prenijeti na LED svjetiljku Preko kontrolera opet. Svjetiljka je uključena i svjetlo noću. (Kako je dolje prikazano)

Unutar svjetskih poznatih svjetskih proizvođača i izvođača radova na ulici u Kini, YAHUA je pouzdan dobavljač s velikim 12v 40w vodio solarni ulični svjetlo 12 sati radnog vremena u tijeku. S proizvodima za prodaju, možete veleprodajni Solar Powered Street Svjetla dobrog dizajna po niskim cijenama i nisku cijenu iz naše tvornice.

Upit