Yahua rasvjeta LED biljka rasti svjetla

Yahua rasvjeta LED biljka rasti svjetla

LED rasvjeta uzgoj više štetne za zdravlje

Uz kontinuirano širenje u LED rasvjeta, rasvjeta biljaka u polju mjesto i postupno primjenjuje na raznim područjima proizvodnje poljoprivrednih usjeva, voća i povrća uzgoj, flowercultivation i tako dalje. Iako primjena je manja od veličine obične komercijalne rasvjete ili home rasvjeta tako široko, ali osvjetljenje biljke kao posebno područje primjene LED, zbog svoje superiornosti, postupno prepoznaje na tržištu, tržištu potražnje raste

Biljka rasti svjetla srušiti tradicionalne poljoprivredne metode

t je izvijestio da je, prema tehničkim biljka različiti spektri, andquot; Preferencesandquot; odaberite odgovarajuće LED svjetiljke da zamijeni sunce kao izvor svjetlosti, svjetlo 24 sata na dan, temperatura može biti unutar postrojenja tvornica, vlažnost, svjetlo, zrak i ugljični dioksid koncentracije hranjive otopine i drugi okolišni čimbenici za real-time automatsko praćenje kako bi osigurali maksimalni učinak fotosinteze. U usporedbi s tradicionalnim obrezivanje uzorcima, visoku iskoristivost svoje zemlje i bez napora operacije, visok stupanj mehanizacije, sigurnost zagađenje-free proizvoda, Nutritivna vrijednost uvelike poboljšana, na predstaviti rezultate istraživanja kod kuće i u inozemstvu Hortikultura inženjering je polje važan utjecaj. Uz napredak u tehnologiji, korištenje LED svjetlo u prostoru za rast neke biljke imaju vrlo efikasan.

U stvari, zbog niske temperature LED svjetiljke mogu biti smješteni u najboljoj poziciji od biljke, kako biste osigurali da svi dijelovi biljke su točno ista jačina svjetlosti. Ovaj pristup za uklanjanje štetnih pesticida, gnojiva i konzervansa da organski rast prinosa i skoro nema kemijske, dodao je, s modernim provođenje kvalitetnih zelenih i zdrav život svrhu podudaraju. Osim toga, kontrolu nad unutarnji uzgoj po LED izvor svjetla možete napraviti 50% manje u odnosu na tradicionalni način ciklus rasta biljke. To znači da potrošači uživati uzgojeno svježe usjeve tijekom cijele godine san postaje moguće.