Popularni LED High Bay svjetlo za komercijalnu i industrijsku primjenu

Popularni LED visoke uvali svjetlo za komercijalnu i industrijsku primjenu

Visoka uvala svjetla su savršeno rješenje za niz komercijalnih, industrijskih, skladišnih i stambene situacije, vrhunska rasvjeta performanse.

Tradicionalno industrijska rasvjeta učvršćenje, visoke uvala LED svjetla može koristiti za niz okruženja i dolaze u raznim oblicima i veličinama će odgovarati svim sredinama.


Dok svjetla možete koristiti u zatvoreni sportski ili rekreacija centara, tvornica jedinica, komercijalnim okruženjima i skladišta konverzije, oni također jednako pogodna za industrijske i komercijalne namjene gdje vlasnici traže siguran i energetski učinkovita rasvjeta rješenje.


LED visoke uvala svjetlasu jedinstveni zahvaljujući njihovoj sposobnosti da instalirani 20 metara ili više, koji nudi niz mogućnosti za svojstva s visokim stropovima i izazovan instalacije.


Visoka uvala svjetla nude visoke učinkovitosti značajke i prednosti:


-Izbor uzoraka rasvjeta - LED visoke uvala može biti instaliran u nizu dizajnera kako bi odgovarao potrebama i rasvjeta dizajn potrebe nekretnine.


-Visoka energetska učinkovitost - svjetla upravljanje energetski učinkovito i isporučiti 70% ušteda na račun energijom. Tijekom trajanja za pričvršćivanje, svjetlo će isporučiti ogromne uštede za poslovne i srušiti ukupni troškovi poslovnog ili industrijskog vlasništva.


-Smanjen za održavanje - sva rasvjeta čvora se temelje na garanciju i zahtijeva gotovo nikakvo održavanje života za pričvršćivanje. Smanjenje održavanje znači da se povećanje sigurnost za vlasnike nekretnina i posada pruža upravljanje imovinom.


-Dug život - LED visoke uvale su predviđeni života između 70 000 i 200 000 sati s obzirom na output, koji može biti oko 30 godina za svaku žarulju.


Da li trebate rasvjeta za skladišni prostor kroz zrakoplov hangar, LED visoke uvale nude raspon osvjetljenja mogućnosti od rasvjeta paneli svjetiljke stil svjetla u susret vašim zahtjevima točno rasvjeta.


LED su popularan izbor za stambene i komercijalne nekretnine jer nude okoliša i donosi uštedu troškova i vrhunsku rasvjetu opcije za vlasnika zgrade. Svjetla nadmašiti tradicionalne rasvjetnih tijela u komercijalnih i industrijskih objekata uključujući i metalhalogenoj, fluorescentni, HID i visokotlačni natrij čvora.


Ako ste graditelj u potrazi za savršen rasvjetnih tijela za svoje komercijalne ili industrijske imovine, ponudit ćemo vam naša veleprodajna cijena i izvrsna usluga.