LED panel osvjetljava performanse i primjenu

Svjetlo LED ploče sa svojom ravnomjernošću osvjetljenja je dobro, to je više, lagana simetrija mekana, mirna i druga obilježja, široko se koristi u uredu, školama, bolnicama, trgovačkim centrima, domovima i drugim prigodama, postaje LED tijekom zamjene tradicionalne rešetke ploča Najbolji proizvod.

Raspored proizvoda

LED panel svjetla , uključujući raspored važnih okvira, difuznu ploču, svjetlosnu vodilicu, svjetiljke, pogonsku snagu, aluminijsku ploču i druge dijelove.

1, okvir: jačina okvira utječe na trajnost

Okvir je važan dio svjetala na ploči, visoki intenzitet okvira kako bi ploča svjetla više izdržljiva. LED panel svjetlo okvira uporabe razlika materijala, toplinska izvedba nije ista. Prema statističkim podacima, trenutni materijal svjetlosnog okvira je uglavnom aluminij, čelik, PC, A6063, aluminij, čelik i drugi materijali.

2, difuzijska ploča: razlika između različitih materijala za transmisiju svjetlosti

Uloga difuzijske ploče je da se svjetlosna ploča za vođenje svjetlosti rasvjetljuje simetrično, ali također igra ulogu nejasnih utičnica, a upotreba važnih materijala su akril, PC, PS i tako dalje.

Prema upoznavanju, akrilna transmisija svjetlosti 92%, PC 88%, PS vjerojatno 80%, akrilna propusnost svjetlosti veća od PC-a, a trošak je nizak, a njegova učinkovitost protiv starenja je slaba; i PC materijala skupo, ali jake protiv starenja odgovarajuće veze.

3, svjetlosna vodilica: veliki utjecaj na ploču s efektom svjetlosti

Svjetlosna ploča za vođenje djeluje tako da skreće svjetlost paralelno s pločom koja emitira svjetlost u smjeru okomitom na ploču koja emitira svjetlost, a svjetlo koje se reflektira od svjetlosne ploče za vođenje do stražnje površine ploče svjetla odražava reflektirajući papir , U tom procesu, ali i da se minimizira pad svjetlosti, kao što općenito govoreći, učinkovitost svjetlosne ploče vodilice uvelike ovisi o razini planiranja mreže, nakon čega slijedi izbor listova.

4, snaga: konstantni izvor struje

LED svjetiljka ima dva moda napajanja, konstantno napajanje strujom, ovaj model poštuje visoku PF vrijednost do 0,95, ekonomičan; drugi je konstantni napon s konstantnom strujom napajanja, stabilne performanse, ali pridržavajte se niskih troškova.

Klasifikacija proizvoda

Svjetla LED ploče imaju izravnu vrstu i bočne strane koje emitiraju dvije kategorije.

Svjetlo na bočnoj strani je lagana, jednostavna za postavljanje i transport, nedostatak je jednostavan za sjaj, nije simetrija; izravna svjetla tipa ploče je prednost bogate svjetlosti, kontrola troškova ima gornju ruku, nedostatak je ne zaustaviti odsjaj, tamno područje, teški, relativno nezgodan prijevoz i smještaj.

Bočna svjetla LED svjetla u odnosu na cijenu izravnog tipa, zbog bočne LED svjetiljke svjetlost je relativno velika, što je određeno strane strane svjetla emitiranje raspored proizvoda, bočne strane svjetla LED svjetla od izravnog tipa vještine i postupci trebali bi biti veći, što može dovesti do prinosa proizvoda i homogenosti proizvoda teže kontrolirati.

Prednost proizvoda

LED svjetlo na ploči ima vrlo mekanu metodu svjetla, sada najčešće korištenu stranu svjetlosnog postupka, svjetlosna površina koja emitira svjetlo je vrlo simetrična, tako da svjetlost ne zasvijetli. Koristite se u svim područjima, može biti korisno ukloniti odsjaj.

imamo dobru cijenu za LED panel svjetlo dobrodošli na iqnuiry: sales@sxyhzm.com