Instalaciju industrijskih lampa LED High Bay treba obratiti pozornost na ono što je Problem?

Odabrane kvalitetne LEDindustrijski visoko zaljevlampa, a zatim kako instalirati kako bi se postigla željene rezultate? Ugradnja svjetiljki je također obratite pažnju na to.

1.distribucija rasvjete. Razuman dizajn rasvjete instalaciju lokacija, kako bi se postigla razumna raspodjela svjetla, ne pojavljuju se mrlje. Raspodjela dobra rasvjeta može napraviti ljudi osjećaju prostor, svijetle, bez umora, ugodno radno okruženje. Gdje građevinskog područja treba biti razumna raspodjela LED rudarske lampe i mogućnosti.

  2.LEDindustrijalu redukoristi instalacije, moramo obratiti pozornost je da stavite neke linije krivu, jer su unutarnje čip ili broj ljusaka, uključujući neke svjetiljke dizajn, u skladu sa korake da.

3.našto instalacija LEDvisoka visoka zaljevlampa, moramo prvo obratiti pozornost električar mora držati certifikata, tako da možete izbjeći oštećenja na ovaj lamp, prije nego instalacija mora provjeriti da li integritet cijele lampa nije u stanju normalno instalacije, nedostatak dio nije moguće. I zapaljivih predmeta što je više moguće održavati na određenoj udaljenosti od instalacije ili će biti neke eksplozije ili efekt se ne može koristiti normalno.

4.Instalacija je također dovršena na mjesto to ček vidjeti ako nema rasvjete slijepim, rasvjeta bi trebala osigurati da rasvjeta zahtjevima.

5.u instalacije LEDindustrijasvjetlo treba biti lagano, ne pojavljuju se kaos baciti fenomen, dovode do oštećenja lampe. U skladu s proizvođača upute za provedbu.