Kako razlikovati dovelo poplava svjetla i LED reflektore?


Ponekad susrećemo dovelo poplava svjetla i LED reflektor dva različita uređaja. Koja je razlika između njih? Molimo pogledajte sljedeći Opis:

LED spot svjetla, također poznat kao reflektori, spot svjetla, reflektori, itd., uglavnom se koristi za arhitekturalna rasvjeta, i komercijalnih prostora rasvjeta, dekorativni dijelovi teža, izgled krug i kvadrat, jer obično uzeti u obzir razloge za toplinu, pa su svoj oblik i tradicionalne uloge svjetlo ili ima neke razlike.

DOVELO poplava mogućnosti:

LED svjetla se obično koriste u tržište je u osnovi izbor 3030 lampa kuglice zamijeniti 1W imitacija lumena struktura high-power LED (svaki LED komponente će biti sa PMMA leća visoke učinkovitosti, njegova glavna funkcija je sekundarna distribucija LED svjetla, to jest, sekundarne optike), postoji nekoliko tvrtki zbog dobra toplinska obrada tehnologija , i odabrani 3W ili viša sila LED. Pogodno za velike prigode, rasvjete, rasvjete i druge zgrade.

Ono što druge stvari treba obratiti pozornost na Spotlight?

1, Superčisti aluminij reflektora, najtočnije zrake, najbolji efekt refleksije.

2, simetrične uzak kut, široki kut i asimetrične distribucije svjetlo sustav.

3, iza otvorenog tipa zamjena žarulje, lako održavanje.

4, su opremljene sa kalibracija tanjur olakšati podešavanje kuta zračenja.

VODIO projektiranje svjetla kroz ugrađen mikro čip kontrolu, u male inženjerske aplikacije, nijedan kontrolor može se koristiti kako bi se postigla gradijenta, skok, boja treperi, nasumično treptati, naizmjenično gradijentima i drugih dinamičkih učinaka, možete također DMX kontrola, kako bi se postigla jurnjava, skeniranja i druge efekte. Trenutno, glavna aplikacija stranice su o njima: jedne zgrade, povijesnih građevina, vanjska rasvjeta, zgradi svjetlo kroz rasvjeta, unutarnja rasvjeta, zeleni pejzaž rasvjeta, Reklamni stup rasvjete, medicinski i kulturni sadržaji rasvjeta, plesne dvorane i drugih mjesta za zabavu rasvjete i tako dalje.

To je najbolje osvijetliti predmete ravnomjerno u svim smjerovima od određene točke, i koristiti ga za usporedbu žarulje i svijeće. U vrtu se može staviti bilo gdje na sceni. Na primjer, mogu biti postavljeni izvan dosega kamere ili unutar objekta. To je uobičajeno je koristiti mnoge različite boje reflektorima u sceni. Tim reflektorima mogu zatamnjeno predviđeno i miješati na modelu. Zbog širokog reflektorima, reflektorima su lako predvidljiv i mnogo dodatne koristi, kao što svjetiljka u blizini površine objekta, da proizvode svjetlost.

Treba napomenuti da se svjetiljka ne može uspostaviti previše, inače renderings će se pojaviti tupa i kruti. Stoga, u uobičajenim vizualizacije proizvodi, platiti više pozornosti rasvjeta parametara i izgled učinke na cijeli prizor utjecaj svjetlosne efekte, i više iskustva, majstor rasvjete sa vještine.

Reflektorima značajke:

Reflektorima osvjetljavaju objekti ravnomjerno u svim smjerovima od određene točke, i to je najbolje koristiti žarulje i svijeće za analogiju. U vrtu se može staviti bilo gdje na sceni. Na primjer, mogu biti postavljeni izvan dosega kamere ili unutar objekta. To je uobičajeno je koristiti mnoge različite boje reflektorima u sceni. Tim reflektorima mogu zatamnjeno predviđeno i miješati na modelu. Zbog širokog reflektorima, reflektorima su lako predvidljiv i mnogo dodatne koristi, kao što svjetiljka u blizini površine objekta, da proizvode svjetlost.

Poplava LED svjetlo i razlika između reflektorima

Razlika između reflektorima i reflektori se očituje ne samo u vizualne efekte rasvjete, reflektorima i reflektorima u korištenje mjere opreza su također različite. Reflektorima i reflektore razlika je da u vrtu ne može uspostaviti, pa vizualni efekt bit će ravna i dosadna, u proizvodnji više pažnje doživjeti rasvjeta parametara i učincima cijele scene svjetlosnim efektima. Reflektore potrebno je obratiti pozornost na: najtočnije zraka, Superčisti aluminij reflektora, najbolji odraz, simetrične uskog kuta, širok-kut i asimetrični svjetlo distribucijskog sustava, baci svjetlo svjetiljke koje su sa skale ploča za lako Namještanje kuta zračenja.

Reflektorima i reflektore razlika između performansi zračenje raspon između dva, spotlight je također poznat kao projekcija svjetiljke, reflektori, reflektora, itd., uglavnom se koristi za arhitektonska rasvjeta i poslovni prostor rasvjeta, ukras seksualne komponente teže, u modeliranju dizajn više vrste stilova. Svjetiljka se može u svim smjerovima u svim smjerovima osvjetljeni točkastog izvora svjetla, zračenje raspona može se podesiti, standardni reflektorima mogu se osvijetliti cijelu scenu.