Usporedba solarne LED ulične svjetiljke i konvencionalne natrijeve žarulje ulične svjetiljke

Solarna LED ulična svjetla imaju sljedeće prednosti:

1. Solarna LED ulična svjetlost je zelena čista obnovljiva energija , u usporedbi s tradicionalnim visokotlačnim natrijevom svjetiljkom može smanjiti emisije ugljičnog dioksida. Na primjer, 2012 20 milijuna natrijevih uličnih svjetiljki sve se mijenjaju na solarna LED svjetla, možete smanjiti emisije od 25,8 milijuna tona ugljičnog dioksida, što odgovara 10,3 milijarde dolara u troškovima emisije ugljičnog dioksida.
2. Radikalna natrijeva lampa najveći problem: to je struja koja zahtijeva postavljanje kabela za prijenos i distribuciju, Potrebu za rovovima, uništavanje ceste. ali instalirati solarna ulična svjetla, to je vrlo jednostavno, to je off-grid, nema potrebe za električnom energijom.

4. Solarni LED svjetla najveća prednost je da nema potrebe za plaćanjem struje. Visokotlačna natrijeva lampa od 250watt godišnje troši oko 766 RMB. 20 milijuna uličnih svjetala naplaćuje se električna energija od 15,33 milijardi RMB.

5. Obično visoki tlak natrijeve žarulje od samo 24.000 sati, dok je LED svjetlosni putni vijek trajanja najmanje 50.000 sati

ako tražite solarnu uličnu svjetlost, dobrodošli svoj upit!

pošaljite e-mail: sales@sxyhzm.com